Fotó | Pócza

riportfotózás, rendezvényfotózás, sportfotózás, koncertfotózás

MKB-EUROLEASING SOPRON – Good Angels Kosice 74-63

Sopron - Kassa Euroliga női kosárlabda mérkőzésPócza Gábor - fotográfus

Kellett majdnem három negyed, hogy újra rátaláljunk az Euroliga ritmusunkra, de utána már nem volt kérdéses, ki nyeri a mérkõzést.

Székely Norbert hangja nem sokat javult a mérkõzés kezdetéig, ugyanakkor jó hírnek számított, hogy Tina kezérõl lekerült a gipsz, így, ha nem is problémáktól mentesen, de mindenki készen állt a bevetésre. A túloldalon is adódtak gondjai a vendégek mesterének, de láthatóan jó kedvûen várták a találkozót. Eggyel több amerikaival érkezett a Kassa, de elmondták, hogy hamarosan a társait ma még csak kintrõl figyelõ Lawless is játszhat, mivel kérvényezték számára a szlovák állampolgárságot, mely két héten belül el is készül… Így is erõsnek tûnt a vendégek sora. Elég ha csak az amerikai Dupreere gondolunk, aki a kedd esti edzés végén egy rögtönzött zsákoló bemutatót is tartott csapattársai nagy örömére.

A magyar szurkolók által elénekelt Himnusz után, 18 órakor a játékvezetõi hármas – akik közül ketten is hölgyek voltak – sípszavára elrajtolt az Euroliga 2009/2010-es szezonja! (wb-sopron.com)

[flagallery gid=12 name=”MKB-EUROLEASING SOPRON – Good Angels Kosice”]

további képek a <<wb-sopron.com>> oldalon.

Next Post

Previous Post

© 2018 Fotó | Pócza

Theme by Anders Norén