Fotó | Pócza

riportfotózás, rendezvényfotózás, sportfotózás, koncertfotózás

MKB-EUROLEASING SOPRON – LOTOS Gdynia 88-76

A megerőltető hétvégi rangadó után megszenvedtün ka győzelemért, de a lényeg, hogy hat forduló elteltével már négy győzelmet számlálunk az Euroligában!

Ítéletidő tombolt Sopronban, mely a csarnok környékén is éreztette hatását. Az áramszolgáltatás akadozása okozott riadalmat a mérkőzés előtt, de a csapatok bemutatására minden problémát elhárítottak az illetékesek. Befutott az előzetesen várt két busznyi lengyel szurkoló tábor is, akik a nagy havazás ellenére vállalták a hosszú utazást. A Pécs felett aratott győzelemtől feldobott állapotban, ugyanakkor fáradtan vártuk ezt a fontos Euroliga találkozót.

Székely Norbert: “Ez a mérkőzés egyenes következménye volt az elmúlt hetek fárasztó sorozatának. Ezzel a fizikai megterheléssel sajnos együtt jár az, hogy vannak hullámvölgyek a játékunkban. Gratulálok ellenfelünknek, sokat léptek előre az első fordulóhoz képest. Bízom benne, hogy továbbra is ilyen jó közösséget alkotunk és további mérkőzéseket fogunk nyerni.”

Dariusz Raczynski : “Nagyon készültünk ma egy győzelemre! Az elmúlt hetekben javuló játékot mutattunk és sok szoros mérkőzés játszottunk. Szerettem volna ha meg tudjuk ismételni a madridi játékunkat, de a krakkói időkből emlékeztem arra is, hogy a sorponi csarnok atmoszférájában nehéz a vendég csapatok dolga. Az utolsó negyedben sok labdát eladtunk és nem tudtuk megoldani a bejátszásokat a palánk alá, ezért vesztettünk. Gratulálok a Sopronnak, jól játszott!”

Angel McCoughtry: “A Gdynia jó csapat, alaposan megnehezítette a dolgunk! Úgy vélem, egész jól játszottunk. ”

Olivia Tomialowicz: “Sokra hivatott, de még fiatal csapatunk van. Sokat kell még dolgoznunk, hogy kijavítsuk a védekezésbeli hibáinkat, és igazán csapatként tudjunk működni.”

Next Post

Previous Post

© 2018 Fotó | Pócza

Theme by Anders Norén